伊莉討論區

標題: 竹內結子派豆谷鬼片 做人太恐怖寧願做鬼 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-1-31 10:56 PM     標題: 竹內結子派豆谷鬼片 做人太恐怖寧願做鬼

大後日係日本節日「節分」嘅日子,依照日本習俗係會撒豆驅魔招福。噚日女星竹內結子同橋本愛主演嘅恐怖片《殘穢~不能入住的部屋》上映,佢哋去到東京一間戲院謝票,為配合就快到「節分」,眾演員都走到台下向觀眾拋豆,觀眾搶住要。

竹內結子今次係繼《午夜凶鈴》之後,相隔18年再演恐怖片,佢話做片中女主角遇到太多恐怖嘅經歷,佢已經唔想再拍鬼片。當問到佢如果再有人邀請佢拍呢類電影佢會點?竹內話:「真係再有人搵我的話,我會慎重考慮,而且我寧願做跳出嚟嚇人嗰啲,好過俾人嚇。」原來佢寧願做鬼。至於橋本愛就話想克服自己遲瞓遲起身嘅壞習慣。《殘穢》仲會喺香港等11個亞洲地方上映,竹內話相信呢套戲會帶嚟另一次日本恐怖片熱潮。

心得:曾經紅透日本的竹內結子,希望她可以重振聲威!

[attach]112829672[/attach][attach]112829673[/attach][attach]112829674[/attach][attach]112829675[/attach][attach]112829676[/attach][attach]112829677[/attach][attach]112829678[/attach][attach]112829679[/attach]

作者: oscar13    時間: 2016-1-31 11:28 PM

又是很刺激的鬼片阿
喜歡看得觀眾可以期待精采內容了
越恐怖越好

作者: a0916363110    時間: 2016-1-31 11:44 PM

曾經何時的女神阿真心希望她能夠再紅
作者: a5720104    時間: 2016-2-1 02:20 AM

她以前跟現在差得還真多
總之就好好努力吧
希望能看到她再紅起來的一天
作者: chientawu    時間: 2016-2-1 11:19 AM

作者: chankit8    時間: 2016-2-6 09:52 PM

作者: pear714529    時間: 2016-2-11 09:08 AM

10個熟女有9個會這麼想吧

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www24.wahas.com/) Powered by Discuz!